Dobrovolní hasiči roku 2021

Jednotka sboru dobrovolných hasičů Chodov byla opět vybrána odbornou porotou do finále ADHR 2021 pro oblast *jih-západ Čech* za efektivní spolupráci a sehranost členů jednotky při záchraně osoby a zamezení rozšíření požáru ve výškové budově. Podrobnější příspěvky s fotkami z této události naleznete na našich FB a webových stránkách.

Nyní je již pouze na vás, jestli nám věnujete trochu svého času a pomůžete nám dostat se na přední příčky. Pamatujte, že my vám rádi pomůžeme v jakoukoli denní dobu, jakýkoli den v roce.

Hlasovat lze dvěma způsoby:

1. vyplněním hlasovacího formuláře na adrese https://www.adhr.cz/hlasovani-jednotky, kde je třeba vybrat v každé oblasti jednu jednotku. V oblasti v oblasti *jih-západ Čech* vyberte naši jednotku. V oblasti *jih Moravy* budeme rádi, když podpoříte svým hlasem kolegy z Drnovic, kteří byli do finále vybráni za zásah u požáru ve Vyškově, kde zachránili jednu osobu, v oblasti *střed-sever Čech* podpořte kolegy z Dolních Měcholup, kteří zasahovali u náročného požáru bytu s větším množstvím zraněných (včetně dětí) a v oblasti *sever Moravy* podpořte kolegy z Kroměříže za zásah při rozsáhlém požáru průmyslové budovy.

2. zasláním SMS ve tvaru „HASICI JJZC2“ na číslo 900 77 06. Cena této SMS je 6 Kč.
Děkujeme Vám za podporu. Hasiči jdou tam, odkud ostatní utíkají.

Děkujeme Vám za podporu. Hasiči jdou tam, odkud ostatní utíkají.